nike 2018

ตอบกลับ
Kelly Flower
โพสต์: 3
ลงทะเบียนเมื่อ: เสาร์ พ.ย. 09, 2019 2:36 pm

nike 2018

โพสต์ โดย Kelly Flower » เสาร์ พ.ย. 09, 2019 2:42 pm

Volgens Jason "biedt nike 2018 Flyknit een geheel nieuwe oplossing voor wat LeBron nodig heeft en biedt het een nieuwe esthetiek". Bovendien heeft de komst van de nieuwe Zoom / Max Airbag een "verfrissend" punt, net als hoe het een nieuwer "lux" perspectief creëerde op de kenmerkende schoenenlijn van Kobe Bryant en Kevin Durant. Het grootse debuut van de LeBron 15 was tenslotte meer aan de modezijde van de zaak, omdat de geborduurde bloemen en versies met rits prominent aanwezig waren in KITH's FW17-modeshow in september.

Het combineert de supervette Air van de LeBron VII, de zichtbare Zoom Air in de LeBron X (zijn favoriete kussen) en de zonale / podulaire zoom van de LeBron 12. Aan het einde van de dag bepalen LeBron's nike air 180 behoeften en Nike's innovatie Het ontwerp van de schoen - Jason Petrie, Ross Klein en de rest van het team. "Je bent overgeleverd aan de genade van de brei." zegt Jason, die betrokken raakt bij Flyknit, is niet langer geknipt nike air 2017 en naait en verandert zijn ontwerpbenadering echt. Zelfs LeBron's subtiliteit in modekeuze was de basis voor de plaatsing van de swoosh, die vrijwel verborgen is.

We gaan geen schoen rond een logo ontwerpen en met de 15 hebben we het in een aantal posities geprobeerd en het werkte gewoon niet. Maar dit breisel is zo iconisch, het lijkt op 'Nike', het is zo 'LeBron'. De Foamposite had geen grote Swoosh en het was gewoon een mooie schoen. Je kunt hem gewoon over nike air 2018 het veld zien vliegen en je zult gewoon een kus van de swoosh zien. Kijken we naar de beste Nike LeBron sneaker die nooit wordt uitgebracht? LeBron 9 Low 'LeBronold Palmer' is de discussie waard.

De Nike KD 6 "Camo Swoosh" wil bijvoorbeeld geen haast hebben, zoals gemeld door Sneaker St, die Nike basketbalontwerpregisseur Leo Chang heeft ingehaald. Nike LeBron 11 NSW Lifestyle iets minder dan een maand geleden. Nike Sportswear-accounts Het lijkt erop dat het onderweg is.

De officiële colorway vraagt om een mix van Wolf Gray en Liquid Lime, maar houden ze echt iemand voor de gek? Wat de inspiratie ook is, je moet toegeven dat het nog steeds een behoorlijk hete colorway is. LeBron James draait de sneaker-klok terug en zwaait een paar van zijn oudere modellen, we vragen ons af wanneer / of Nike wil nike air dames de kluis van koning James opnieuw openen en de eerste fase van de Nike LeBron Retro ontketenen. Het gebeurde met de schoenen van Jordan, maar tijdens een belangrijk moment in de basketbalcarrière van MJ.

Dus, laten we weten welke release van het Levi's Levels x Nike SB-project. Je kijkt er het meest naar uit. Eind juni concentreerde Levi's zich op een selectie van skate-specifieke samenwerkende capsules met een Amerikaans denimmerk schoeisel en kleding waarin twee opstandige iconen van de Amerikaanse cultuur werden verenigd. Dunk Low - een donkere Obsidiaan denim colorway รูปภาพ met een wit / rood contrast stiksel op de swoosh.
ตอบกลับ